Плащане и доставка

Плащане и доставка
Фирма Подаръка ООД полага постоянни усилия да предаде точната информация, но понякога има съдържание с неточности – снимката може да е с информативен характер и може да съдържа някой аксесоари, които не са включени в стандартния пакет. 
Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата!
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на прозводителя, или са опаковани от наш служител (при поръчка на персонализирани подаръци или ръчно изработени такива). Гаранционния срок на продукти от категория техника е 24 месеца от датата на закупуване. За такива със срок на годност, срока важи до датата на изтичане на същия,описан на опаковката на продукта. Всички продукти се изпращат по куриер съгласно избора на клиента. Куриерските фирми са Спиди, Еконт/офис/,DPD, DHL, TNT, UPS. и др.
-Цената на доставката със Спиди е – 3,50 лв. С ДДС до 3 кг. И до офис и се добавя във фактурата на клиента. Възможно е да има корекции в цените за доставка по независещи от нас причини, според корекция на цените от самите куриерски фирми.
-Поръчки на стойност над 49 лв. се доставят БЕЗПЛАТНО !. 
-Всички продукти се изпращат с опция "Преглед и тест".
В списъка с продукти във всяка категория или в страницата на всеки продукт е показана информация относно неговата  наличност.
Информацията се отнася за наличността в склада ни и се обновява на всеки 180 минути.
Възможно е да е изчерпана наличноста на продукта, въпреки статус "наличност" . За това Вие ще бъдете уведомени по телефона или имейл за причиненото неудобство. Ако с поръчката се изпраща  в указания срок , вие ще получите потвърждение по имейла, с който сте регистриран и продукта се предава на избрания от вас куриер в работното му време. По телефона ще се свържем с вас единствено , ако има нужда от уточняване.
В зависимост от наличността, възможните статуси са:
–    в наличност – продукт, предлаган от Подаръка ООД , наличност над 1 брой;
 Точният срок ще бъде съобщен по телефона след изпращане на поръчката.
–    не е наличен – продукт с изчерпана наличност
Срокът за доставка е от два до пет работни дни в завсимост от населеното място и важи за територията на Република България, за чужбина срока се уточнява допълнително, според избрания куриер.
Плащането се извършва с наложен платеж, по банкова сметка, Epay, My Pos или с кредитни и дебитни карти.
Предлаганите начини за плащане са :
–    Наложен платеж ( плащане в брой на куриера при доставка );
–    С кредитна/дебитна карта онлайн; 
Наложен платеж ( плащане в брой на куриера при доставка )
Плащането е на цялата стойност ( посочена в имейла за завършена поръчка ) и се заплаща в български лева, директно на куриера при получаване на пратката.
 Плащане с кредитна/дебитна карта онлайн - MyPOS
Плащането онлайн се извършва с лична кредитна/дебитна карта или карта на вашата фирма – при безопасни условия. Приемат се кредитни и дебитни карти, издадени от VISA (Classic и Electron) и MASTERCARD (включително Maestro, ако имат CVV2/CVC2 код).
Независимо от валутата, с която разполагате в сметката, транзакциите се извършват в български лева  според актуалния обменен курс, определен от Вашата банка.
 Съветваме те да направиш справка при своята банка за евентуални допълнителни такси, които биха могли да ти бъдат начислени при онлайн плащания или такива чрез банка за стоки/услуги, предлагани от Подаръка ООД. Имайте в предвид, че някои банки начисляват такси, комисионни или други допълнителни тежести във връзка със самите транзакции, както и в случаи на обмяна на валута. Всички тези допълнителни отчисления се поемат от Вас.Подаръка ООД не носи отговорност за тези отчисления и няма да плаща или възстановява каквито и да е подобни удръжки в резултат на плащане на цената за негов продукт/услуга.
 
За всички поръчки се издава касова бележка и при желание на клиента и фактура.
В Вашият акаунт можете да следите статуса на направената поръчка в реално време и да видите точно къде се намира пратката.
Проследяване на статуса на поръчка
При изпращане на поръчка, ще получите имейл с потвърждаване на поръчката, а при фактурирането й ще получите втори имейл с датата на доставка. Наш консултант ще се свърже с Вас само и единствено, ако имаме нужда от допълнителна информация за доставката на поръчаните продукти.

За повече информация ни пишете на office@podaraka.com